Tartós bérleti
szolgáltatás (lízing)

A számítástechnikai és irodatechnikai termékek (szerverek, munkaállomások, nyomtatók, multifunkciós másolók, dokumentum szkennerek) mellett vizuáltechnikai eszközök (projektorok, LFD kijelző) széles körében igénybe vehetők bérleti konstrukcióink.

Ahhoz, hogy versenytársaival lépést tudjon tartani vagy hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon dolgozhasson, beruházások szükségesek. Az információs technológiában való gyors előrelépés azonnal meghozza a kívánt eredményt, ám tévképzet, hogy mindehhez saját tőkéjét igénybe kellene vennie vagy likviditását meg kellene terhelnie.

A legmegfelelőbb megoldás, ha lízingel vásárlás helyett.

A KVENTA Kft. partnere a lízing szolgáltatás biztosításában a GRENKELEASING Magyarország Kft.. A GRENKE Európa szerte az informatikai eszközök finanszírozásának specialistája.

A GRENKE-ben megtalálhatja az ehhez megfelelő partnert, hiszen cégünk a rendkívül előnyös kondíciók és alacsony árak mellett még az Ön egyedi igényeit is szem előtt tartja.

A lízing előnyei:

  • A lízing megoldással ügyfelünk megkíméli saját tőkéjét, megőrizhetik likviditásukat, de számlavezető bankjuknál is hitelképesek maradhatnak.
  • Ügyfeleinek megvan a lehetőségük, hogy először beruházzanak, majd ezután megtakarítsanak.
  • A lízingelés lehetővé teszi, hogy ügyfelink a beruházásaikat már egy korábbi időpontban megvalósítsák.
  • A lízing lehetőségével az adóterhek is csökkenthetők.
  • Ez a megoldás növeli ügyfeleink versenyképességét, valamint lehetővé teszi számukra, hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon dolgozhassanak.

A finanszírozási konstrukció keretében a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja az ügyfelünk által kiválasztott eszközt, melyet a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:409. § (1) bekezdése szerinti – pénzügyi lízingszerződés keretében használatába ad Önnek. A megkötött lízingszerződésre a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény alapján a tartós bérletre vonatkozó könyvvezetési, nyilvántartási, elszámolási és beszámolási szabályok az irányadóak. A GRENKELEASING a lízingszerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díjat számláz ki.

A GRENKE egyszerűen hatékony. Az ügyfeleink számára áttekinthető információkat, gyors és bonyodalommentes ügyintézést valamint átfogó szolgáltatást takar.

Menü