Nyomtató
üzemeltetés

  • Nem szeretne hosszú távon beruházni egy vagy több nyomtatóra?
  • Kedvező áron szeretne nyomtatni vagy fénymásolni?
  • Nem szeretne többet bajlódni a működéshez szükséges kellékanyagok beszerzésével?
  • Olyan nyomtatót/fénymásolót szeretne, amely szerviz által felügyelt, és mindig üzemre fogható?
  • Olyan készüléket szeretne használni, amelyet folyamatosan az Ön igényeihez igazítunk?
  • Szeretné elszámolni költségként a nyomtató üzemeltetést?

Ha a fenti kérdések közül legalább egyre igen a válasza, akkor bátran forduljon kollégáinkhoz!

A nyomtató üzemeltetési szolgáltatással a partnereik tervezhető és kimutatható nyomtatási költségek érhető el, amely nem igényel induló beruházást. A szolgáltatásnak köszönhetően biztosítható, hogy folyamatosan és üzemszerűen teljesüljenek a felmerülő nyomtatási igényeket a szerződés teljes időtartama alatt.

A megkötött Teljes körű Üzemeltetési Szerződés (TÜSZ) során csak és kizárólag a kinyomtatott oldalak száma után kell a szerződésben meghatározott díjat fizetnie. A kellékanyagokat és a kopó-fogyó alkatrészeket biztosítjuk, meghibásodás esetén a helyszínen szervizeljük a nyomtatót, időszakosan állapotmegőrző és hibamegelőző karbantartást végzünk. Az üzemeltetetés során partnereinknek csak a papírt és az elektromos áramot kell biztosítania.

Partnereink jelentős költségmegtakarítást érhetnek nyomtató üzemeltetési szerződéssel továbbá átláthatóbb, racionalizált, működést eredményez. Sok működtetéssel kapcsolatos feladatot (pl. kellékanyag beszerzés, javítás stb) levesz az ügyfeleink válláról így valóban elegendő főtevékenységükre koncentrálniuk.

A megrendelők mindig legkorszerűbb nyomat előállítási technológiákat alkalmazhatják, így több erőforrást tudnak felszabadítani olyan tevékenységekre, amelyek gazdaságosabbá, hatékonyabbá tehetik ügyfeleinket.

A havonta felmerülő kinyomtatott példányonként fizetendő szolgáltatási díjak teljes egészében elszámolhatók költségként anélkül, hogy a berendezések amortizációja többlet feladatot és költséget jelentene. Az üzemeltetési díj megfizetése havonta esedékes a választott határozott futamidejű időszak alatt. A futamidejű lehet: 12, 24, 36, 48 és 60 hónap.

A nagyszámú, különböző gyártójú és típusú, kis kapacitású helyi, illetve asztali nyomtatók üzemeltetése nagyon sokba kerülhet. A nyomtatási infrastruktúra felülvizsgálatát követően jelentős költség optimalizálás érhető el központi munkacsoportos nyomtató alkalmazásával. Nyomtató üzemeltetési szerződés keretében az adott keretek között elérhető leghatékonyabb megoldást érhetjük el. Optimális központosítással az üzemeltetési, szerviz-, és lapköltség jelentős mértékben csökkenthető.

Kiemelt célunk, hogy ügyfeleink számára hatékony és gazdaságos nyomtatási megoldásokat nyújtsunk, a kis asztali nyomtatóktól a nagy irodai gépekig. Ebben kiemelt gyártói partnerünk a HP, Xerox és Samsung, de természetesen más gyártók nyomtatói is elérhetők nálunk.

Menü