Szerviz
szolgáltatás

A KVENTA Kft. sok éves tapasztalatának és ismeretségének köszönhetően kiváló kapcsolatokkal rendelkezik a hivatalos márkaszervizekkel. Bármilyen szükséges alkatrész közvetlenül a gyártói szervizközpontokból szerzünk be, hogy gyors és precíz megoldást nyújtsunk Önnek és vállalkozásának.

Szolgáltatásaink magas színvonalához illeszkedik szervizünk és alkatrészbázisunk megfelel a speciális elvárásoknak. Szaktudásunknak köszönhetően az igényeket határidőre versenyképes árakon el tudjuk végezni.

Ügyfeleink részére az alábbi garanciális szolgáltatásokat kínáljuk:

  • Dell márkaszerviz (a Dell összes Magyarországon forgalomba hozott termékének a garanciális szervize)
  • Hawlett-Packard HP nyomtatók márkaszervize
  • Hewlett-Packard notebook és PC márkaszervize
  • Samsung monitorok és nyomtatók márkaszervize
  • Lenovo márkaszerviz

Cégünk országos lefedettséggel végez szervizszolgáltatásokat garanciális és garanciaidőn túli időszakban is, ráadásul ügyfeleink részére átalánydíjas karbantartási szolgáltatásra is lehetőséget biztosítunk.

A KVENTA Kft. a magas színvonalú szervizszolgáltatás érdekében jól képzett szakembereket alkalmaz. Kollégáink rendszeresen részt vesznek a gyártói szakmai továbbképzéseken, így naprakész tudással rendelkeznek a legújabb termékfejlesztésekkel és újdonságokkal kapcsolatban. A folyamatos képzésnek köszönhetően a gyártók szakmai felügyelete mellett a kollégáink szaktudása naprakész, amelyet a gyártók által kiállított tanúsítvány is igazol.

Menü